За мен

ИзиЗдравей!


Аз съм Изи и създадох бранда „ВЪЛНЕНИЕ“ с мисията да изпълни с щастие и вдъхновение ежедневието на всеки, който се докосне до творенията в него. Тук ще откриеш разнообразни, създадени с много любов и внимание, продукти. Всеки от тях има своята мисия и послание, подходящо за хора на всяка възраст. Ако си човек, който обича да се наслаждава на живота, то неминуемо ще откриеш продукт ЗА ТЕБ.

 

Стартираме с няколко от най-продаваните книги в България за последните четири години, 100% натурална и екологична свещ, опознавателни двуезични карти за игра и буркан с вълнуващи предизвикателства! Но това е само началото! Ще стигнем до специални чаши за вкусни напитки, качествени и удобни дрехи, интересни аксесоари, специални планери за организация на ежедневието, красиви тефтери и куп други нещица, които тепърва предстои да споделя с вас!


Най-голямо щастие в живота си съм изпитвала, когато съм имала за какво да се вълнувам… и някой с когото да споделя това вълнение. Често то е било породено от малки и на пръв поглед незначителни преживявания като запалването на нова ароматна свещ, записването на мислите ми в красив дневник или теглене на предизвикателство за деня от моя личен буркан... Огромна моя страст е да вдъхвам живот на идеи, които живеят в главата ми и една от най-големите идеи беше именно създаването на този бранд и всички продукти в него. Днес, съм безкрайно щастлива и благодарна, че мога да споделя това вълнение с вас и ЗАЕДНО да започнем да се вълнуваме за живота, наслаждавайки се на магията, която всяко творение в сайта носи.

 

За какво вълнение говоря?
- Вълнението да запалиш ароматна свещ след дълъг и изтощителен ден...
- Вълнението сутрин да облечеш любимата си блуза в гардероба...
- Вълнението да изтеглиш ново предизвикателство за деня от буркан, пълен с възможности...
- Вълнението да пишеш в любимата си тетрадка...
- Вълнението да приготвиш напитка в любимата си чаша...
- Вълнението да четеш книга, която не можеш да оставиш...


Вълнението да споделиш тези мигове и с близките си... Свещта, напитката, предизвикателството... Вълнението да се наслаждаваш на всеки малък, но значим елемент от заобикалящата те среда.


Благодаря, че си тук! Благодаря, че правиш живота вълнуващ!
- Изи