Буркан с предизвикателства от Изи

  • Кат. номер: ПП-007

Бурканите се изпращат в рамките на 10 работни дни след поръчката!

 

Буркан с вълнуващи предизвикателства с подарък картичка от Изи и стикери, подходящи за залепяне върху тетрадка, калъф за телефон... буркан ;)

 

Създадох този буркан с вълнуващи предизвикателства с мисията да внесе разнообразие и щастие в ежедневието на неговия притежател. Ако всяка седмица теглиш по едно предизвикателство от буркана, съдържащ общо 52, ще имаш 365 дни обогатени с нови, забавни и смислени преживявания! Подходящ е за подарък на обичащи приключенията хора, както и за такива, които искат да се научат да приключенстват!

Въпреки че е пълен до горе с любовта ми, бурканът предоставя достатъчно място за добавяне на още персонализирани предизвикателства, написани от близките на този, който го притежава. Бурканът не е претенциозен... и поради тази причина може да бъде част от живота на всеки един човек, без значение от неговия пол, възраст или характер. Достатъчно е просто да обича дните му да са вълнуващи и интересни!

Животът на буркана е безкраен и ще ти служи, колкото време желаеш, а предизвикателствата, които ще откриеш вътре, са разнообразни – едни са любопитни, други забавни, трети ще бъдат полезни както за теб, така и за заобикалящия те свят. Правилата му определяш ти! Колко често теглиш предизвикателство, колко бързо го изпълняваш, с кого го споделяш, кой ще ти напише ново... всичко зависи от теб и твоите лични предпочитания. Както и да решиш да го използваш, в едно съм сигурна – всеки ден ще бъде вълнуващ и различен!

 

ВНИМАНИЕ: Ако нямате навършени 18 години и не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне или да я направи вместо вас. Бъдете сигурни, че при финализирането на поръчката, сте въвели точен адрес за доставка, както и актуален телефонен номер.

 

33,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 33,00 лв.
Моля, изберете: