Любовен буркан с предизвикателства

  • Кат. номер: ПП-010

Бурканите се изпращат в рамките на 10 работни дни след поръчката!

 

Любовен буркан с вълнуващи предизвикателства с подарък картичка от Изи и стикери. <3

 

„Създадох този буркан с вълнуващи предизвикателства с мисията да внесе разнообразие и щастие в ежедневието на всяка двойка. В него ще откриете 33 предизвикателства, които можете да изпълнявате заедно, създавайки си обогатяващи спомени и сплотяващи моменти. Бурканът е подходящ за обичащи разнообразието двойки, както и за такива, които искат да се научат да приключенстват! Подходящ подарък е за всеки един повод.

Въпреки че е пълен до горе с любовта ми, бурканът предоставя достатъчно място за добавяне на още персонализирани предизвикателства, които могат да бъдат написани от двойката или от близки приятели.

Животът на буркана е безкраен и ще ви служи, колкото време желаете, а предизвикателствата, които ще откриете вътре, са разнообразни – едни са любопитни, други забавни, трети ще ви дадат шанса да се опознаете и да развихрите въображението си. Правилата му определяте вие! Колко често теглите предизвикателство, колко бързо го изпълнявате... всичко зависи от вас и вашите лични предпочитания. Както и да решите да го използвате, в едно съм сигурна – всеки ден ще бъде вълнуващ, различен и пълен с любов! „

 

ВНИМАНИЕ: Ако нямате навършени 18 години и не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне или да я направи вместо вас. Бъдете сигурни, че при финализирането на поръчката, сте въвели точен адрес за доставка, както и актуален телефонен номер.

 

33,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 33,00 лв.
Моля, изберете: