Натурална свещ Слънчев портокал с шоколадов мус и портокалови корички

  • Кат. номер: ПП-012

Свещите се изпращат в рамките на 10 работни дни след поръчката!

 

Свещта “Слънчев портокал” получаваш с подарък картичка от Изи и стикери, подходящи за залепяне върху тетрадка, калъф за телефон... :)

 

Създадох свещта “Слънчев портокал” с мисията да внесе уют, спокойствие и наситен аромат на шоколадов мус с портокалови корички, мед и кленов сироп в помещението, в което тя гори. Дори в мрачните дни, може да те усмихне и да сгрее душата ти.  

Притежателят й може да бъде уверен в това, че в стаята се носят аромати от ръчно изработена, 180-грамова, налята в България свещ, с натурален произход и отговорност ĸъм оĸолната среда. За създаването й са използвани изцяло възобновяеми ресурси: 100% растителен восъĸ, еĸологични фитили и сертифицирани ароматизирани масла. 

Подходяща е за подарък на ценители на уюта и качествените ароматни свещи!

В ароматната пирамида на свещта “Слънчев портокал” се усеща шоколад, портокал, ванилия, мед, карамел, лешник и кленов сироп.

Вълнението да се отпуснеш, в комфорта на собствения си дом, със запалена ароматна свещ на масата, напитка в едната ръка или книга в другата, е неописуемо и всеки заслужава да го изпита. Ароматът на свещта ти подарява усещане за уют и приятна носталгия. 

 

ВНИМАНИЕ: Ако нямате навършени 18 години и не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне или да я направи вместо вас. Бъдете сигурни, че при финализирането на поръчката, сте въвели точен адрес за доставка, както и актуален телефонен номер. 

27,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 27,00 лв.
Моля, изберете: