• Начало »
  • Продукти »
  • Натурална свещ Топла прегръдка с аромат на крем от ванилови шушулки и растения

Натурална свещ Топла прегръдка с аромат на крем от ванилови шушулки и растения

  • Кат. номер: ПП-008

Свещите се изпращат в рамките на 10 работни дни след поръчката!

 

Свещта "Топла прегръдка" получаваш с подарък картичка от Изи и стикери, подходящи за залепяне върху тетрадка, калъф за телефон... :)Създадох свещта "Топла прегръдка" с мисията да внесе уют, спокойствие и наситен аромат на крем от ванилови шушулки и растения в помещението, в което тя гори. Притежателят й може да бъде уверен в това, че в стаята се носят аромати от ръчно изработена, 180-грамова, налята в България свещ, с натурален произход и отговорност ĸъм оĸолната среда. За създаването й са използвани изцяло възобновяеми ресурси: 100% растителен восъĸ, еĸологични фитили и сертифицирани ароматизирани масла. Подходяща е за подарък на ценители на уюта и качествените ароматни свещи!

В ароматната пирамида на свещта „Топла Прегръдка“ се усеща магнолия, мускус и ванилови шушулки, балансирани със сандалово дърво.

Вълнението да се отпуснеш, в комфорта на собствения си дом, със запалена ароматна свещ на масата, напитка в едната ръка или книга в другата, е неописуемо и всеки заслужава да го изпита. С топлата визия и името на свещта, желанието ми е да напомня, че в края на деня можеш да си подариш една топла прегръдка от благоухания и спокойствие.

 

ВНИМАНИЕ: Ако нямате навършени 18 години и не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне или да я направи вместо вас. Бъдете сигурни, че при финализирането на поръчката, сте въвели точен адрес за доставка, както и актуален телефонен номер. 

24,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,99 лв.
Моля, изберете: