Причината - Изабел Овчарова

  • Кат. номер: ПП-003

Причината е първият роман, който написах през 2020г. Имах огромно желание да го споделя със света и се вълнувах безкрайно за всеки, който щеше да се потопи в историята на Леон и всички, които го заобикалят. Книгата проследява неговото израстване още от детската градина до зряла възраст и ни допуска до вътрешния му свят, изпълнен с мисли, страхове и съмнения. Той се среща с Леа, неговата пълна противоположност, и заедно преминават през трудностите от живота, докато растат и се променят.

Леон вярва, че е роден без късмет и е негативно настроен към света, което често пъти прави впечатление на приятелката му Леа. Различните им гледни точки се преплитат и ни показват плюсовете и минусите на всичко около нас. „Причината“ е книга, която мечтая винаги да напомня на читателя, че всичко се случва за добро и с определена цел, която е тук, за да ни помогне и да ни обогати... дори когато не можем да го видим! Напомня ни, че можем да се справим с всичко и животът може да бъде вълнуващ, стига да си го позволим. 

 

ВНИМАНИЕ: Ако нямате навършени 18 години и не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне или да я направи вместо вас. Бъдете сигурни, че при финализирането на поръчката, сте въвели точен адрес за доставка, както и актуален телефонен номер.

17,90 лв.