Прочети, когато... - Изабел Овчарова

  • Кат. номер: ПП-004

Написах книгата Прочети, когато... с желанието да се превърне в приятел и помощник на всеки, който се нуждае от нея. Тя не е книга, която можеш да прочетеш на един дъх, но е книга, която можеш да прочетеш МНОГО пъти... Желанието ми е тя да бъде до теб ТОЧНО в тези моменти, в които търсиш отговор, и да имаш нужда от нея ВЪЗМОЖНО най-рядко. Книгата е една огромна прегръдка от мен... за теб. :)

Реших да канализирам енергията си в книгата и да избера най-често срещаните ситуации, за които са ме търсили за съвет в социалните мрежи през последните години, и да споделя опита и познанията, които имам, в тези 33 глави. Мотивацията ми да ги напиша бяха хората, които споделяха чувствата си с мен и след месеци ми връщаха отговор как са променили живота си или са се справили с проблема си, защото нещичко от това, което съм им отговорила, ги е докоснало и вдъхновило.

Четейки и отговаряйки на хиляди имейли в продължение на година и половина, виждах колко много хора от различни възрасти преживяват едно и също, а се чувстват толкова сами. Идеята ми беше да разберат, че не са и че всеки се справя с подобни трудности. За това реших всяка глава да напиша под формата на писмо с лично обръщение към читателя, с огромното желание да се почувства щастлив, спокоен и най-вече... разбран. 

 

ВНИМАНИЕ: Ако нямате навършени 18 години и не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне или да я направи вместо вас. Бъдете сигурни, че при финализирането на поръчката, сте въвели точен адрес за доставка, както и актуален телефонен номер.

14,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,90 лв.
Моля, изберете: