Розов изгрев след дъждовна нощ - Изабел Овчарова

  • Кат. номер: ПП-006

Романът Розов изгрев след дъждовна нощ написах за шест дни и нощи през февруари 2021г. Идеята ми дойде спонтанно и бях толкова развълнувана, че единственото, за което можех да мисля беше историята на Боряна и Крис. Двама най-добри приятели, които прекарват цяла нощ в разговори, сълзи, смях и откровения.

Боряно е младо момиче, което не получава подкрепата от родителите си щом стане въпрос за най-голямата й мечта. След поредния конфликт вкъщи тя решава да излезе с колата си и да прекара вечерта със своя близък приятел Крис. В рамките на една-единствена дъждовна нощ персонажите преминават през куп различни емоции и въпреки че действието в романа се развива в кола, в рамките на няколко часа, в края на историята чувстваме, че сякаш сме пропътували хиляди километри, потопени в преживяванията на героите. Със завладяващата история на романа „Розов изгрев след дъждовна нощ“ имах за цел да напомня на читателя колко важно е да споделяш и да изслушваш, показвайки каква трансформираща сила може да има един обикновен разговор с правилния човек. 

 

ВНИМАНИЕ: Ако нямате навършени 18 години и не сте правили онлайн поръчка, помолете възрастен да ви помогне или да я направи вместо вас. Бъдете сигурни, че при финализирането на поръчката, сте въвели точен адрес за доставка, както и актуален телефонен номер.

16,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете: